10 minutes BOMB thai soup

3 green favourites

Jeg bliver ofte spurgt om, hvad jeg spiser – særligt til morgenmad – for at holde mig så frisk. Jeg svarer HJERTENS gerne på spørgsmålet, da morgenmad er mit ultimative favoritmåltid. Det er faktisk en sjov størrelse, for hoveddelen af mit liv blev jeg tvangsfordret af min mor med havregrød. KÆMPE portioner af havregrød fyldt med smør og honning. Det var tungt. Særligt for en spinkel, knoglet pige på 10 år. Det ‘sjove’ er så, at da jeg ‘slap’ for min mors kommandoer, fortsatte jeg ALLIGEVEL med at spise havregrød hver morgen – naturligvis med en masse forskellige tvists, og jeg spiser det stadig nogle gange med fornøjelse, da der er et hav af muligheder ift. havregrødskombinationer.

MEN – jeg vil ikke lyve og sige, at jeg ingen komplikation har. Min mave har været et problem hele mit liv, og selvom havregrød tilbyder en masse godter for mavsen, har jeg opdaget noget, der (for mig) fungerer endnu bedre. Grønne morgenbowls.

Jeg begyndte at spise smoothiebowls stort set hver morgen for et års tid siden. Som oftest er de grønne, fordi (wait for it) – de grønne er fyldt med det gode fedt, mindre sukker og en masse grøntsager, der gemmer sig grundigt, så bowlen alligevel smager mest af frugt.

Jeg hører alt for ofte, at folk gerne vil have fedtfattige produkter – problemet er bare, at de fedtfattige produkter ofte substitueres til en hvis grad med sukker. Det er sukker og ikke fedt der for kroppen er værst – derfor prøver jeg at komme mindst ligeså meget grønt i som frugt i disse bowls.

Her er mine 3 grønne favoritter, når det kommer til smoothiebowls om morgenen

Den milde:
1 moden banan
4 klumper frossen spinat
1 spsk. peanutbutter
1 sjat mandelmælk
1 tsk kanel

Den modige:
1 moden banan
1/2 avocado
3 klumper frossen spinat
1 tsk chlorella
1 tsk hvedegræs
en sjat mandelmælk

Mesterne og skipper skræk:
1 moden banan
4 klumper frossen spinat
1 stang blegselleri
mynte
1 tsk chlorella
1 tsk hvedegræs
1 sjat mandelmælk

Favorit toppings: hjemmelavet granola, blåbær, chia og rosenblade.

English

I often get asked what I eat especially for breakfast to keep myself fresh and fly. I don’t mind the questions as I LOVE LOVE LOVE breakfast. Funny thing is, that the most of my life I was almost forced to eat oatmeal. HUGE portions every morning – and yes, it’s a big deal for a tiny, bony 10 year old girl. However, after my time living at home, i continued to cook and eat oatmeal almost every day. I still enjoy it once in a while, as the combinations for oatmeal are numerous.

BUT – i don’t want to lie and say that I don’t have any complications. My stomach has been a complication my whole life, and despite the fact that oatmeal serves a lot of goodies for the tummy, I’ve found something that works even better (at least for me). Green morning bowls.

I started to eat smoothie bowls practically every morning about 1 year ago, and most of the time I make them green. Why? Because the green bowls are rich on good fatties, less sugars and more veggies, as they are easy to ‘hide’ in the smoothies while still remaining a lovely taste.

Here are my 3 ultimate favourite green smoothie bowls:

The softy:
1 ripe banana
4 pieces of frozen spinach
1 tbsp. peanutbutter
1 splash of almond milk
1 tsp cinnamon

The brave:
1 ripe banana
1/2 avocado
3 pieces of frozen spinach
1 tsp chlorella
1 tsp wheatgrass
1 splash of almond milk

The champ:
1 ripe banana
4 pieces of frozen spinach
Mint leaves
1 tsp chlorella
1 tsp wheatgrass
1 splash of almond milk

Favorite toppings: homemade granola, blueberries, chia og rose petals.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 minutes BOMB thai soup