Weekend trip to: London

What to do 1 day in London

Min tredje gang i London blev det til – men denne gang var anderledes. London var som en god ven, jeg ikke havde set i lang tid, men som gjorde alt for at vores genforening blev fantastisk! En ven, som sørgede for det dejligst mulige vejr, de sødeste mennesker og bare generelt – den mest gnidningsfrie dag.

Efter min ankomst om lørdagen samt det møde, jeg kom for, ville jeg ud og udforske London på egen hånd – bare en enkelt dag. Jeg var ærligt talt lidt nervøs, fordi min stedssans er komplet handicappet – og jeg var jo alene! Og lige apropos dét med at være alene. Det er sjældent man udforsker (storbyer) på egen hånd. Man vil jo helst dele de mange oplevelser med en makker, og så er der en slags uskreven regel om, at man skal have en følgesvend med, når man spiser, går i biografen osv. Men det er faktisk overraskende, hvor dejligt det kan være. bare. at være. alene.

Det endte med at blive en fantastisk dag med 20 km i 10 cm hæle og en stor taske på skulderen (ja, så må den virkelig have været god, ik?).

Jeg har her lavet en lille guide/inspiration til, hvordan man kan tilbringe en enkelt dag i London – alene eller ej.

 • Spis tidlig morgenmad på Granger & Co. – Jeg nåede ikke selv derind, men da jeg passerede forbi en af de 3 restauranter, var der en pæn kø. Jeg spurgte nogle af dem, der ventede på et bord, om hvad pokker der foregik. De sagde: “This is the best place for breakfast and everyone loves this place!”. Jeg tror på dem.
 • Gå en tur i Notting Hill og Portobello Market – Notting Hill er Pastellernes område. Insta-perfect til diverse skud og et opløftende område for sjælen. Farverne gør glad og generelt er området vanvittigt hyggeligt men diverse antikforretninger og god stemning.
 • Gå videre op til Little Venice – hvis vejret er dejligt, at Little Venice et kig værd. Der er ikke overrendt og en tur ved de små husbåde gør godt.
 • Tilbring nogle timer på Cambden Market – jeg var der ikke denne omgang, men jeg elsker det marked. Der er de fedeste madboder, små selvstændige tøjbutikker og generelt en fed stemning!
 • Tag videre til SOHO for mere shopping, hvis man ikke har fået nok – Her er nogle gode vintagebutikker og gøgl uden for de største kommercielle butikker på Oxford Street.
 • Se en musical i et af de mange teatre på Shaftesbury Ave, Soho – Jeg var inde og se Thriller, og det var fantastisk! De bedste penge jeg længe har brugt. Se en aften forestilling og du vil ikke fortryde det.
 • Tag en afsluttende aftentur ved Themsen for Londons varemærker – Jep, hvad med Big Ben og London Eye? Det nupper du lige til sidst, hvor aftenlysene er på, og du lige vil have det sidste med! Man kan vist også sejle i Themsen fra Little Venice dertil om dagen – men det ved jeg ikke mere om.

________________

English

It was my third time in London – but this time was different. London was like a goo, old dfriend I had not seen for a long time, but who did everything to make our reunion great! A friend, who arranged the best possible weather, the sweetest people and just in general – the best day.

After my arrival on Saturday and the meeting I came for, I wanted to go and explore London on my own – just a single day. Honestly, I was a bit nervous due to my lack of sense of direction! Apropos being alone: it is somehow unattractive to explore on your own rather than with someone. But it’s actually surprising how nice it can be: just to be… alone.

It ended up being a great day with 20 km in 10 cm heels and a large bag on my shoulder.

I have made a small guide/inspiration for how to spend a single day in London -whether you are  alone or not.

 • Eat an early breakfast at Granger & Co. – I didn’t make it myself, but when i passed by one of their three restaurants, jeg saw a huge line and i asked some of the people there: “what is happening here?” They said: “This is the best place for breakfast and everyone loves this place!”. I believe them
 • Take a walk in Notting Hill and Portobello Market – Notting Hill is the area of the pastel colours. It’s Insta-perfect and an extremely cosy place to just have a walk.
 • Pass on to Little Venice – if the weather is nice, Little Venice and its cute houseboats is worth a peak.
 • Spend some hours on Cambden Market – i love this market! you’ll find the coolest shops and most delicious food. Can’t wait to go back.
 • Take your shopping further at SOHO (if you didn’t get enough) – You’ll find some nice shops (vintage and independent) that are outside the commercial Oxford Street.
 • Watch a musical on Shaftesbury Ave, Soho – I watched Thriller, which was AMAZING! The best money i’ve spend this year so far. You won’t regret watching a Musical in London. Promise.
 • Finish your day with an evening walk by Themsen for Londons trademarks – What about Big Ben and London Eye? I know – you’ll catch up on the in the evening when the beautiful lights are vibrating in London. I believe it’s possible to also go on a boat from Little Venice through Themsen during day time, but that’s all i know for now.

And most important: don’t forget to enjoy!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend trip to: London