All-day coconut shake

Weekend trip to: London

Om et par timer drager jeg til London med et turbofly – jeg føler i hvert fald, det er et turbofly efter de seneste meget lange rejser. Turentager en times tid, og den time skal jeg bruge på at forberede mig. Forberede mig til at møde en potentiel samarbejdspartner til et nyt, anderledes projekt. Jeg vil ikke afsløre for meget endnu, men jeg kan afsløre, at det kommer til at indebærer  en helveds masse rejser (ja, endnu flere!).

Derudover får i en London-Hotels review snarere end selve London, så jeg skal bruge lidt tid på at snuse til nogle dejlige hoteller, så jeg har nogle anbefalinger til jer.

Jeg håber, jeg har lidt tid i overskud – så vil jeg bruge den tid på at vandre igennem farverige Nottinghill samt spise hjernen ud på Cambden market!

Updates følger på Instagram her og på Facebooksiden her samt Snapchat: jprokopenko

Ellers kommer der naturligvis updates her på bloggen i næste uge – ciao!

English

In a couple of hours i’ll be heading towards London. I feel like the trip is a piece of cake after the latest looooong ass flights. The flight to London, tough, takes about one hour, and i’ll be using that hour for preparation. Preparation for a meeting with a potential business partner for a new, exciting project. I still don’t want to reveal to much, but I can tell you this: it’s going to involve a bunch of travelling (yes, even more!)

Moreover, I’ll look into some lovely hotels in London this time, in order to give you a little review or recommendation, if you’ll be going to London in the future.

I hope, i’ll have some spare hours – in that case, i’ll use those hours to wander though the colorful streets of Nottinghill and to eat my brains out on Cambden market!

Updates on Instagram here and Facebook page here AND Snapchat: jprokopenko

Otherwise updates on the blog will come next week – ciao!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All-day coconut shake