Polenta med gedeost og dampede cherry

Imorgen går turen til…

Billede fra bjergbestigning kl 03.30 på Bali i 2013

Dette er uden tvivl en af de mest spontane ting, jeg har gjort. I onsdags blev jeg tilbudt at komme med på en trekkingtur til Atlasbjergene i Marokko (SAY WHAT?). Jeg har næsten været mere uden for Danmark end inden for Danmark i år. Jeg må indrømme, at jeg presser den lidt. Skole, arbejde og flere begivenheder har jeg måtte melde pas på og udover det, skal jeg op kl. 03.15 for at nå mit fly i nat. Jeg ved ikke, hvad jeg har gang i men forhåbentligt noget godt! Rejsen er via Moroccan National Tourism Office og Marokkoeksperten og fungerer som en bloggerrejse. Jeg føler mig derfor i trygge hænder – særligt fordi, vi er en lille gruppe journalister/bloggere, som skal med på denne uges rejse. Jeg kender dog ikke de andre men efter min tur til Den Dominikanske i maj på egen hånd, frygter jeg intet.

I løbet af ugen skal vi trekke i Atlasbjergene, besøge nomader, Berbere, hammam, marokkansk madlavningskursus (YAY) and whatnot. Jeg har da trekket før i mine smidige Nikes – men ikke en hel uge. Jeg ved ærligt talt ikke meget mere, end i gør nu (#excitet).

Til tider bliver man bekræftet i, hvor kort livet er og hvor ‘blind man kan blive i sit vanlige mønster’. Det stimulerer til gengæld for vildt at ‘trodse’ det og sige JA. Det er lidt ligesom at oplade sine ‘oplevelsesbatterier’ og køre på den energi længe efter.

Jeg glæder mig utroligt meget til at opleve sider af Marokko, som falder uden for den stereotype forestilling og ikke mindst: at indrage jer i alt fra temperaturen, menneskerne, kulturen, must-see’s og selvfølgelig: THE FOOD.

Billede fra Trekking i Makedonien september 2016

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Polenta med gedeost og dampede cherry