Her skal du spise på tirsdag!

Imorgen går turen til…

IMG_6789

Det kilder jo i maven med tanken om at skulle på et fly til et sted, hverken jeg eller de fleste andre har været. Med inspiration fra Rejsespejder.dk (tjek evt også hans Facebook for daglige tips og updates), så går turen til Makedonien. Hvor atypisk lyder det ikke som destination? Well, jeg har fået en del blikke som respons nu, men sagen er den, at flybilletten tur/retur til Makedoniens hovedstad, Skopje, kun har kostet en smule mere end København – Herning EN vej. Desuden er Makedonien billigt, og de første par overnatninger har vi betalt mindre end 300kr for – for begge to.

Jeg skal afsted med min evigt trofaste rejsepartner, Iben, som jeg bl.a. har rejst rundt i Asien med over flere måneder, samt en tur sidste år til Milano, Nice og Monaco. Hun syntes også mit forslag om Makedonien var lidt mærkeligt, men hun er heldigvis ikke kedelig!

Onsdag – søndag vil blive tilbragt i Makedoniens hovedstad Skopje samt ved søen Ohrid sydpå, som er på UNESCOs liste.

Jeg opdaterer med billeder, byer, mad, mennekser, priser, vejr og generelle indtryk, så nogen af jer måske får flair for en smuttur og generelt; mindre åbenlyse og besøgte destinationer.

Ciao!

DSC_0445 (1)IMG_0020

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her skal du spise på tirsdag!