Fedt dig ind på Fedtegreven!

4 dage i Polen

Jamil og jeg blev enige om, at vi i år IKKE skulle på sommerferie. Sidste år var vi i Rom og Sardinien i 10 dages tid, og turen løb op på et pænt beløb. Jeg kom hjem fra Caribien for en måneds tid siden, og til december skal vi på en rejse igennem Asien. På trods af vores aftale om ubetinget at nyde den danske sommer, fik min rejselystige sjæl en ide. At rejse til mere utraditionelle steder er både mindre dyre og overbefolkede. Jeg vidste fra Miss Supranational skønhedskonkurrencen, som jeg deltog i i 2012, at Gdansk og Sopot i Polen er to ret så dejlige byer, og flybilletten til Gdansk var meget overkommelig – både tid (45min.) og pris.

Jeg fik Jamil overtalt til 2 dage i Sopot, som er en ferie/strandby og 2 dage i Gdansk, som byder på historie, gastronomi og hyggelige omgivelser. I løbet af de 4 dage fik vi bl.a. spist SÅ meget god mad, eftersom det er ca. 1/2 pris ift. Danmark. Her er et par billeder fra turen – og hvis det ikke allerede fremgår af teksten og billederne, så er Gdansk og Sopot meget anbefalingsværdigt til et par dage væk fra Danmark.

IMG_2222 IMG_2217 IMG_2273 IMG_2271 IMG_2267 IMG_2272 IMG_2268 IMG_2266 IMG_2265

2 kommentarer

 • Hvor ser det lækkert ud!
  http://www.moderngirl.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julia

   Ja, Polen er stærkt undervurderet! Alle, der vidste, jeg skulle til Polen, spurgte, om jeg skulle ned og besøge familie – og jeg er ikke fra Polen 😀 det er åbenbart ‘odd’ ellers at tage dertil, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fedt dig ind på Fedtegreven!