Billeder og historier fra Caribien

Fedt dig ind på Fedtegreven!

IMG_2077

Den anden dag var et af temaerne i Go’ Morgen Danmark ortoreksi (ekstrem fokus på sundhed). Først rystede jeg på hovedet, for hvordan kan man være FOR sund? Men ved nærmere eftertanke giver det mening. Flere og flere bliver hjernevaskede med kalorietælling og får mindre plads i hverdagen til at slappe af med matematikken og have god samvittighed med en bette bombe. Den bette bombe i denne sammenhæng er Fedtegreven – embrace!

En lille tur med nogle af pigerne på Fedtegreven blev det til. Navnet er lidt humoristisk men slet ikke for sjov. Stedet er jordnært, tjenerne er uhøjtidelige og søde og stemningen er afslappet. Til gengæld kan man bestille alt fra fried chicken til en hidsig hummer.

Fedtegrevens menu byder på lidt forskellige småretter, som man kan mikse lidt frem og tilbage – ellers kan man ‘nøjes’ med deres ret så lækre hummer, som serveres med skaldyrsfyld og derfor er lidt anderledes.

Jeg bestilte nok det mest fedtede på den fedte menu; fried chicken med honningsmør til at dyppe i! Vanvittig ide, en eller anden fed greve er kommet på, men den er godtaget!

Det eneste vi fik serveret, som skuffede lidt, var fritterne. De tynde, gule Mc’D-lignende fritter passede desværre ikke til resten af ‘niveauet’, men de blev bedre, da de blev dyppet i Fedtegrevens hjemmelavede hemmelige sauce.

Til en dag, hvor man er afslappet og inde i byen med en craving for nogle dejlige fedtsyrer, er Fedtegreven på Store Regnegade 26, 1110 København derfor ikke et skidt valgt.

IMG_2128 IMG_2076

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder og historier fra Caribien