Mums-pasta på 10min!

Caribien venter – følg med her:

FullSizeRender

Jeg forstår ikke, hvor hurtigt tiden går. Føler næsten lige, jeg har lavet indlægget om, hvor mine rejser i 2016 går til. Jeg har ikke været meget aktiv på bloggen på det seneste, og har heller ikke tænkt mig at være det under rejsen (ærlig snak). Jeg skal opleve Curacao og Den Dominikanske Republik i i alt 3 uger delvist alene (jeg aner ikke, hvad jeg roder mig ud i) – hvis du vil følge med og opleve lidt af verden sammen med mig, så tilføj mig på snapchat: jprokopenko !! 🙂 

Jeg må ærligt indrømme, at bølgen med at være online 24/7, og konstant selvpromovering på de sociale medier efterhånden interesserer mig mindre (siger jeg, som har en blog) – bare at forklare min inaktivitet herinde. Jeg opfordrer alle til at tage en puster, mærke solen, luften, smage maden, se på sine omgivelser og nyde et godt selskab uden evt. dokumentation.

Når dét så er sagt – så er jeg tilbage med billeder af caribiske strande og guf til jer (men mest på snapchat) 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mums-pasta på 10min!