Her går mine rejser til i 2016!

Byens bedste sharwarma!

IMG_1061

I mine yngre dage i Roskilde, skulle jeg altid have en sharwarma (eller ‘kebab’) på hjemvejen efter nogle tossede prol-byture. Det var aldrig noget lækkert, en delikatesse eller noget, man/jeg spiste en hverdagsaften. Nuuuuuuj, hvor har tingene dog ændret sig, efter jeg har opdaget Take N Eat! Det er ubetinget byens bedste sharwarma, og jeg kan love for, man for noget for pengene og ikke behøver at have dårlig samvittighed.

Take N Eat ligger på Nørrebrogade 30, og har en sharwarma, der er værd at komme tilbage for. Brødet er sprødt på fuldkorn og hjemmelavet, deres falafel er perfekt sprød og saftig med gode krydderurter, deres kylling er RIGTIG kyllingfilet og deres sharwarma er mør og krydret med varme krydderier som kardemomme mm. Derudover er der virkelig læks fyld såsom hummus, marinerede løg, persille, feta og kålsalat. Det er en orientalsk, gastronomisk bandit, som gør smagsløgene begejstrede.

Hvis nogle har tømmies denne søndag aften og ikke orker madlavning (og vel og mærke bor inden for en rimelig radius), så tag ud og snup en Take N Eat bandit i solen – den er det hele værd <3

IMG_1062

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her går mine rejser til i 2016!