2.0 Update på Thailand

Her går mine rejser til i 2016!

TT_F9908Billede af: Tobias Thomas

Jeg lider af førstegrads-rejsefeber! Der er intet mere befriende end at stikke af med en taske til alverdens destinationer. Da jeg var lille, rejste vi ikke meget (primært til Ukraine), og jeg var altid misundelig på de andre unger, der skulle til alverdens solrige steder hver sommer (og vinter og efterår…). Jo ældre, jeg blev, rejste vi mere, men ofte til de samme steder. Heldigvis begyndte jeg at rejse alene som 14årig, og siden da har rejse været højt på min prioriteringsliste og jeg har set så meget. Jeg er evigt taknemmelig for, at have den frihed, spontanitet og lyst til at rejse og se ud over egen næsetip. Vi er sgu et priviligeret folkefærd med al det rejseri – det gør underværker!

Når nu jeg alligevel skal bruge penge på rejse, foretrækker jeg, at se noget nyt. Jeg er totalt spændt på de nye lande, jeg skal opleve i år og kan slet ikke vente!!! Her er de (planlagte) rejser – indtil videre 😉 :

 • Curacao
 • Den Dominikanske Republik
 • Amsterdam
 • Taiwan
 • Malaysia
 • Thailand (igenigen)

2016

6 kommentarer

 • Kan følge dig 100%. Er vild med at rejse og drømmer specielt om at komme til den dominanske republik – men har desværre både en familie og en kæreste der mener det er for farligt. Æv æv jeg må vente…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julia

   For farligt? Nå, nu har jeg faktisk talt med folk der har været der, boet der eller stadig bor der – og de mener, det er et af de mindst farlige steder i området. Det skulle være et fantastisk land, og i så fald finder jeg ud af det på egen hud 😉 Afsted med dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • CK

  Jeg EEEEELSKER også at rejse! Det er så forbandet livsbekræftende og energi-boostende! Desværre rejser jeg stort set aldrig da jeg har været syg i mange år og absolut ingen økonomi (eller hedlbred) har til det… Meget sørgeligt. Alligevel er jeg dagligt inde på rejsesider mv.v og udforske destinationer, rejseguides og hotel samt flybilletter.

  Hvilket land og område er din favorit af de steder du har besøgt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julia

   Jeg er enig! Og det er jeg ked af at høre – det er dejligt, ta du dog kan drømme dig lidt væk alligevel. Ift. økonomi kan det dog gøres overraskende billigt, hvis man bruger mindre traditionelle metoder, det lover jeg dig 🙂 Jamen jeg ELSKER Indonesien (Nusa Lembongan og Ubud på Bali), og derudover er jeg vild med Thaiands folkefærd og mad, Sardinien og London. Men jeg kunne vel også blive ved – verden har mange smukke og interessante steder!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • CK

   Tusinde tak for svar! Jeg drømmer og drømmer 🙂

   Jeg drømmer især pt om netop Bali og har øje på Vietnam!

   Vil du fortælle om hvilke mindre tradiotonelle metoder du ‘anvender’? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julia

   Fedt! Bali er skønt – Vietnam har jeg også været i, men det var jeg mindre begejstret for. Jeg oplevede også nogle meget usædvanlige ting der 😉 men smuk natur og lækker mad!
   Jamen fx. kan man bo med AirBnb og Couchsurfing (det er gratis, hvor man crasher på folks sofaer, som har gensidig interesse i at hænge lidt ud). Desuden kan man bruge BlaBlaCar til at komme fra et land til et andet, hvis det er i køreafstand. Det handler om, ikke at tage det første og nemmeste som en charter – det kan betale sig, at gøre det selv 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2.0 Update på Thailand