Københavns bedste sushi

1.0 Update på Thailand

What a life! Tiden går så dejligt langsomt her, og på trods af mange timers arbejde, får vi stadig nydt det. Turen hertil gik ganske fint, og vi ankom til det dejligste, store hus! (som vi så lod stå tomt til fordel for et helt hotel for os selv, hvilket er vanvittigt.) Jeg har inderligt aldrig prøvet noget lign., som den luksus, vi har her, så det værdsætter jeg max!

IMG_0342

Teamet her er så skønt, og kemien spiller bare. Det er lidt ligesom paradise hotel, bare uden alle minusserne (ej, det ved jeg sgu ikke, om det er en god sammenligning). Anyways: vi er her, da der skal skydes en masse billeder til alle bikinierne til bikinien.dk, og vi har ca. 150 bikinier, vi skal igennem (ergo: det tager tid).

Thai’ere er jo så sjove og sindsyge. Jeg har været her før for 3 år siden, og det kan endnu en gang bekræftes, at de er superbe! Fx. kørte vi med en tuktuk-lign taxa, som skulle køre os til et supermarked, og taxaen kørte alt for langt. Midt på motorvejen begynder han at køre stikmodsat trafikken baglæns – HA HA!

Snik snak, har mange gode historier, men gemmer lidt til senere. Her er nogle billeder 🙂

IMG_0346IMG_0345 IMG_0341 IMG_0386IMG_0347-3 IMG_0348-3 IMG_0343-3 IMG_0344-3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Københavns bedste sushi