Månedens fund og anbefaling - Salotto42

Københavns bedste sushi

IMG_0164

I forgårs lovede jeg, at opdatere på de fiskede herligheder, jeg skulle have. Jamil og jeg afhentede dette fantastiske fad hos Sushi Lovers i Charlottenlund, da vi skulle fejre, at vi endelig havde fået vores lejlighed igen! Der var alt fra kammuslinger, til champagneskum, til sashimi. Det var så tiltrængt med god sushi, og bare jeg skriver om det, løber min mund i vand. Suk. Jeg har længe sagt, at det første jeg gør, hvis jeg bliver super rig er, at hyre en personlig sushikok til at være tilgængelig døgnet rundt alle ugens dage. Det er en dyr præference, men altid det værd på så mange måder.

Jeg ved, Sushi Lovers også har en lille restaurant i Torvehallerne, og særligt om sommeren, er det hyggeligt at sætte sig udenfor på bænkene med sushien. I Charlottenlund er der dog masser af siddepladser, og tjenerne har noget mere overskud til at give lækker service, eftersom der oftest er pænt travlt i Torvehallerne.

Jamil og jeg overvejer at tage derop valentinsaften eller på et tidspunkt i vinterferien, hvor Sushi Lovers har en ‘gourmet 7-retters menu’ til en 500 mand. Manden er godt nok mindre begejstret for sushi, end jeg er, men han siger alligevel aldrig nej 😉

På søndag rejser jeg en lille tur, til et ret så solrigt land! Opdater hvorhen inden søndag! Juhuuu.

God aften 🙂

IMG_0165

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens fund og anbefaling - Salotto42