Cremet ærte-mynte suppe

Månedens fund og anbefaling – Salotto42

sal1

Stedet er så nyt, at der knap nok er nogle gode billeder at finde. Man kan kun blive positivt overrasket, når man kigger ind om aftenen.

Her er månedens ultimative anbefaling! Sjovt nok har jeg ikke engang nået at smage noget derfra – jeg har bare været derinde kort, og blev med det samme forelsket i stedet! Salotto42 er en relativt ny italiensk bar i København, som både byder på fantastisk atmosfære, anderledes cocktails, tapas, barber og smykker – hvor besynderligt lyder det ikke? Well, den ligger allerede i Rom, og det er en kæmpe succes! Det er der ikke noget af sige til. Det er classy, cool og earthy – mums.

Jeg har ikke meget at tilføje, da jeg som sagt ikke har afprøvet så meget endnu – men det kommer jeg til. AOK har lavet en mere uddybende artikel her men ret så sjov fakta – og deres hjemmeside med info om stedet, drikken og maden er her.

Dette er ikke et sponsoreret indlæg, og de ved ikke engang, jeg anbefaler. Anbefalingen er baseret på egen oplevelse samt venner og bekendte, som virkelig har været begejstret ligeså. Jeg glæder mig til prøve hele menukortet af i cocktails, måske få en bette barbering i ansigtet i dagtimerne samt høre, hvad i synes!

Salotto42 ligger tæt på Nørreport st – Pilestræde 52. Lige i blommen.

1 kommentar

  • Jonathan Nilsson

    I have been both here and in Salotto 42 in Roma. They have the best bartenders around, even if its pricy its woth it. Simply the best if your into quality drinks and cocktails.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet ærte-mynte suppe