Hvorfor laktosefri produkter er bedre

TB Miss Supranational 2012

Det er ikke til at forstå, der allerede er gået mere end 3 år!? Jeg er nok ikke den eneste, der har mine momenter, hvor jeg kigger alt muligt gammelt igennem. Nu faldt jeg over Miss Supranational, som er en skønhedskonkurrence, hvor jeg repræsenterede Danmark i 2012.

Det var 3 virkelig oplevelsesrige uger, hvor jeg bl.a. fejrede min fødselsdag, oplevede 4 forskellige dele af Polen, fik lov til at synge foran et kæmpe publikum, møde de sødeste piger fra hele verden over og meget mere. Snik snak, her kommer et par minderige billeder!

Velfortjent kage på min fødselsdag – det var faktisk klimaks på dagen.

Men så kom de her søde tosser og reddede dagen med stjålne blomster, lys og en halv Bounty bar!

Dér vejede jeg sølle 54 kg efter 3 ugers koreografi og dans nonstop! suk!

Jeg benægter ikke, at jeg i fremtiden muligvis vil repræsentere Danmark igen. Det er ikke alt sammen en dans på roser, men i det store hele er der ingen tvivl om, at det er dét værd! Jeg suger til mig og tager ja-hatten på. Officielt set kan man deltage, indtil man runder de 26 år (med få undtagelser), så jeg har et par år til gode 😀

Det var lige en nostalgisk hilsen herfra! Jeg har også lige et par links fra selve showet her (3:10), her (1:32) og her (5:37) 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor laktosefri produkter er bedre