Jeg vandt!

6 måder at blive et mere positivt menneske på

IMG_7016

1. Omgiv dig selv med positivitet – det er alt fra mennesker, til omgivelser til stemning. Hvis man mærker efter, er der mennesker der giver energi og andre, der tager. Det er ikke ens betydende med, det er dårlige mennesker overhovedet, det handler simpelthen bare om kemi og typer. Derfor kan man ikke være venner med alle, og det er ganske fint at være selektiv for at være et bedre menneske selv.

IMG_2372

2. Vær taknemmelig! – selvom vi kan blive meget forvante med nogle ting, betyder det ikke, vi ikke er heldige. Vi må ikke blive blinde eller tage ting for givet, bare fordi vi er blevet forvante. Vær taknemmelig for det liv, du lever, de mennesker, du har, det mad, du har råd til og de kvaliteter du besidder som menneske. Husk, du er heldig, og tænk på det flere gange om dagen. Jeg garanterer dig et smil 🙂

IMG_9936

3. Sæt mål – at sætte mål giver i og for sig meget motivation. Hvis man har mål, har man et formål (hvis det kan siges), og formål er noget af det vigtigste i tilværelsen. Når man vågner om morgenen, har man et udgangspunkt. Desuden er der intet, der føles bedre, end at få succes med noget, man har sat sig for. Her kommer positiviteten ind i billedet. Det er som benzin til en halvtom tank – så er man klar til noget endnu bedre og større!

4. Spred positivitet! – nogle gange kan et småt kompliment løfte en stemning og give et boost. Man bliver trods alt glad, hvis man kan gøre andre mennesker glade, så det er en ‘god cirkel’, man kan bevæge sig ind i – helt gratis! Derfor bliver man selv ofte mere positiv af at motivere og glæde andre. Særligt Danmark er ikke landet med flest smalltalks og spontane komplimenter, men vi skaber trods alt selv vores kultur.

IMG_1647

5. Vær sund og god ved dig selv – mad, motion og søvn er sku vigtigt, og det bliver sagt igen og igen med god grund. Alle faktorerne har indflydelse på stressniveau, hjernens aktivitet, fysisk og mental sundhed mm. Derfor burde sundhed ikke undervurderes ift. ens humør, overskud og grad af optimisme i hverdagen.

6. Stop med at sammenligne dig selv – du bliver ikke gladere af at kigge på andres succeser, kroppe, liv osv. (medmindre du udelukkende bruger det som inspiration, og det gør dig glad). Du lever dit liv, og dit liv skal ikke sammenlignes med andres. Vi er alle forskellige, og dit udgangspunkt burde altid være dig selv. Dét er realistisk og sammenligneligt, og du er den bedste og største inspiration i dit liv.IMG_1519

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vandt!