Linket til finalen på Miss Exclusive

Jeg vandt!

Jeg hørte fra flere, at linket til at streame Miss Exclusive finalen online ikke virkede (det undrer mig ærligt talt ikke, men skidt nu med det). Utroligt jeg ikke har givet lyd fra mig siden lørdag eftermiddag, men der er simpelthen sket så meget, at computeren knap nok har været min følgesvend.

Nej, den havde jeg ikke set komme. Jeg tager altid afsted med 1. prioriteten; at hygge mig og have det sjovt. Derfor kan jeg ofte opleves mere positiv ift de andre piger i internationale skønhedskonkurrencer. Min 2. prioritet er selvfølgelig at klare mig godt og vinde, og jeg gør mit bedste uanset.
Til finalen havde jeg en ret god mavefornemmelse, men jeg havde ikke forventet at vinde. Mit navn var et af de sidste, der først blev råbt op i top20, hvor jeg var ved at blive lidt nervøs. Mit navn var også det sidste, der blev råbt op i top5. Så jeg var i en følelsesmæssig rutsjebane. Da vinderen til sidst skulle udkåres, føltes det så surrealistisk. Jeg har aldrig prøvet den følelse, jeg stod med. En fantastisk spænding! Og da vinderen blev ‘DENMAAAARK” blev jeg overvældet af en sindsyg glædesrus, som føltes som en bombe af energi! Jeg er taknemmelig, stolt, overvældet og glad.

Her er lidt links og ekstra billeder, eftersom jeg stadig ikke har modtaget nogle prof. billeder fra finalen. Jeg håber, det kan underholde lidt!

Video 1, Video 2, Finalen

IMG_7510IMG_7515-2IMG_7512 IMG_7511Find Holger (aka. Danmark)IMG_7676Lidt billeder fra yacht turen.IMG_7678IMG_5566 IMG_7677Ok stort publikum.
IMG_7683Moment of truth – vi venter. Den ene var vinder og den anden fik en 5. plads. SÅ GLAD!
IMG_7681Derudover kom Brasilien på 2. pladsen (min personlige favorit), Sverige på 3. pladsen og Polen på 4. pladsen.

Tak til House of Amber og iLash & Brows for samarbejdet og glæden!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Linket til finalen på Miss Exclusive