Update fra Miss Exclusive i Tyrkiet!

Aldrig i mit liv har jeg oplevet lign

IMG_7519Endnu en lille (skal i hvert fald prøve at gøre den lille) update fra Miss Exclusive i Tyrkiet. Der er sket så meget siden sidst, at jeg ikke ved, hvor jeg skal starte. Samtidigt vil jeg spare dig for et par detaljer, fordi det simpelthen er fortroligt. Dog vil jeg prøve at give nogle hints.

Efter de første dage, jeg skrev om i sidste indlæg, har vi øvet en masse dans. Miss Exclusive leverer et kæmpe show i år, derfor er der sindsygt meget koreografi. Noget er sværere end andet, og de fleste lærer og følger med. Desværre er der et par stykker, der bremser resten af flokken. Derfor er mange ting blevet aflyst. Bl.a. scubadiving og yacht tour (ØV).

Men udover at øve, har vi bl.a. haft “tyrkisk aften”, hvor vi har fået fantastisk tyrkisk kebab, fået shows af prof. dansere (stereotyp tyrkisk dans), og selv (prøvet) at danse samme. Sådan nogle aftener ryster pigerne sammen på en rigtig fin måde, og fokus på konkurrencen mindskes for en kort stund.

IMG_7522IMG_7521IMG_7520-1Dagen efter skulle vi skyde video af alle pigerne, som jeg endnu ikke er helt sikker på, hvad skal bruges til. Efterfølgende tog vi (ENDELIG) ud om aftenen ved havnen og spiste på fiskerestaurant (meget værdsat, eftersom der udelukkende er oksekød og kylling på hotellet hver middag og aften).
Efter middagen skulle vi til koncert, og gudskelov det var en fantastisk jazz sangerinde fra USA og ikke tyrkisk musik (de spiller det hele tiden i forvejen). Koncerten var fuldstændig fantastisk, og jeg nød det SÅ meget. Desværre trak bossen mig pludselig til siden, og jeg kunne forstå på det hele, at han ville have mig til at synge på scenen. Jeg sad derfor resten af koncerten af var nervøs, fordi jeg ikke vidste hvad planen var. Heldigvis gav sangerinden mig ‘bare’ mikrofonen, mens jeg sad, så jeg kunne freestyle lidt til noget af hendes musik (det gjorde 2 andre også – resten af banden ville helst være foruden). KVINDEN HAR SERIØST SUNGET MED WHITNEY H OG MICHAEL JACKSON! Jeg var så stolt, over at have fået lov til at synge lidt foran hende og resten af publikum, meget smigrende! 🙂 Derudover har jeg nydt stranden, solen og vandet lidt, som ligger lige overfor hotellet.

IMG_7518IMG_7517IMG_7516

Anyways, overskriften kommer jo ikke af ingenting. Når man tager til skønhedskonkurrence, forventer man naturligvis drama. Men her har det være top of the line. Jeg har aldrig i mit liv oplevet så meget snik snak, rygter og negativitet. Rygter om, at nogen af pigerne har været sammen med nogen fra organisationen for at komme i top 5. Hver gang en af pigerne forsvinder op i bossens værelse, tror alle, hun har kneppet ham for at få en fordel. Ærligt talt, jeg ved ikke, hvad jeg skal tro på, men det er meget ubehageligt for alle. Big brother kun med piger fra forskellige kulturer, hvilket gør det endnu værre. Hele sidste uge jeg har været ovenud lykkelig, men igår var dråben. Jeg brød sammen, fordi al negativiteten ramte mig som et lyn. Jeg vil ikke gå i detaljer med hvad der præcist er sket her, men jeg lover dig for, det føltes som en mærkelig drøm igår. Helt fra morgen til aften. Og to af pigerne havde fødselsdag, så det var bare meget upassende med følelseseksplosionen igår. Heldigvis fejrede vi dem om aftenen med kage, dans og lanterner, vi tændte lys og i sendte op i himmelen sammen. Meget fredeligt efter en sindsyg dag. Der begynder så småt at komme en bedre stemning, hvilket er dejligt. Dog kan man ofte mærke, hvis nogle ‘onde øjne’ kigger på en af hensyn til misundelse, had, selvkompleksitet eller whatever. Det er så vigtigt, at puste en fiktiv ‘energibobbel’ op omkring sig, så al negativiteten reflekteres tilbage. Man er simpelthen nødsaget til at være lidt ligeglad, men samtidigt være på, gøre sit bedste, og sørge for, man er god mod andre.

Det lyder måske, som om det hele er noget møg – det er ikke meningen. Der er dog meningen, at du skal fornemme, hvor meget af hver der er. SÅ meget godt og SÅ meget pis, så det er virkelig en emotionel rutsjebane. Jeg ser frem til de sidste 4/5 dage her, og jeg skal nok komme med en lille update lige inden finalen på lørdag (d.15.), bl.a. med et link, så man kan se finaleshowet online.

Ciao for nu, og nyd din frihed til selv at vælge! (det værdsætter man virkelig, efter sådan en tur her) 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update fra Miss Exclusive i Tyrkiet!