Jeg pakker til et nyt eventyr - Miss Exclusive

Update fra Miss Exclusive i Tyrkiet!

IMG_7250Hello derhjemme! Jeg hører, i har fået sommeren tilbage? Det er virkelig typisk, når man selv er taget afsted, for sommer i Danmark er überschön! Dog er der virkelig også sommer her i Tyrkiet – lidt for meget af det gode endda. Det er ikke bare 40 grader, men også SINDSYGT fugtigt, så man er hele tiden klistret.. Yak! Anyways, en lille update herfra (jeg skal prøve at gøre den lille).

IMG_7251Da jeg tog afsted i mandags, skulle jeg flyve med Alex (repræsenterer USA, men vi kender hinanden fra Danmark), skulle vi mellemlande i Istanbul, hvor flyet var forsinket. Derfor kom vi først til hotellet sent om aftenen efter 15 timer på farten. Da vi ankom, fik vi meget blandede indtryk af nogle af pigerne, der sad udenfor og nød aftenluften. Nogle var tydeligvis utilfredse med, at Alex og jeg kom 1 uge inde i konkurrencen, mens andre var åbne, søde, smilende og bød os velkommen!IMG_7249IMG_7248Dagen efter (tirsdag) skulle vi afsted til (efter sigende) Jesu og Marias gamle hus oppe i bjergene ved Izmir og tænde lys. Det er sjovt, når man er iblandt hverdagsturister, der er helt oppe at køre over sådan en stor gruppe piger – så der bliver taget mange, mange (gab), mange billeder.
Efterfølgende tog vi til en anden fantastisk, hyggelig, lille by i bjergene, hvor vi smagte lokal (elastikagtig) is og bare kiggede i de lokales boder. Om aftenen spiser vi de fleste dage på hotellet, som ligger lige ved vandet (20m) – og mange af pigerne brokker sig over maden, hvilket jeg ikke forstår. Tyrkisk mad er så lækkert, og der er masser af grønt til tosserne (mig bl.a.) og loads af vandmelon morgen og aften, wehuuu!IMG_7247IMG_7244IMG_7243IMG_7240 IMG_7242 IMG_7239 IMG_7281 IMG_7283 IMG_7284Onsdag gik det meste af dagen med koreografi (eftersom Alex og jeg lige var kommet, var vi pænt bagud, da de andre piger allerede har øvet en hel uge). Dog kom vi rimelig hurtigt igen med noget af det, så nogle var lidt utilfredse (ikke os). Om eftermiddagen/aften chillede vi på stranden, spillede volley og slappede efterfulgt af Intestellar på storskærm (vi endte dog kun 6 tilbage, eftersom størstedelen af pigerne her ikke er særligt gode til engelsk)

IMG_7237

 

Torsdag var vi i aqualand – jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft det så sjovt i vandland!! Og frokostbuffeten var FANTASTISK – så jeg er tilfreds for nu 😀

Mht pigerne – det er lidt ambivalent, for på den ene side er der en gruppe piger (ikke så stor desværre) som er så søde, charmerende og glade! Der er dog også en gruppe, som næsten udgør den største del, der udsender så negative vibes. Det er en af grundene til, at jeg kan blive lidt udmattet efter skønhedskonkurrencer. Jeg kan virkelig mærke de negative vibes, der bliver udsendt. Selv hvis de gemmer sig bag et smil. De vil altid være der. Dog hænger jeg ud med og spenderer min energi på de farverige krudtugler, for det giver mig energi til flere dage her! So far so good. Meget af snakken går på, hvem der kommer i top 15 og top 5 (but you never know). Der foregår trods alt ofte ting bag facaden. Min fordel her er klart, at jeg taler fire sprog og derfor kan kommunikere med mange.IMG_7279

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg pakker til et nyt eventyr - Miss Exclusive