FINALEN på skønhedskonkurrencen MQOS igår!

Jeg pakker til et nyt eventyr – Miss Exclusive

IMG_7117IMG_7118Imorgen tidligt drager jeg nogle uger til Tyrkiet (Izmir), hvor jeg skal repræsentere Danmark ved Miss Exclusive 2015. Jeg har tidligere repræsenteret Danmark ved Supranational 2012, så jeg er nok lidt ude af træning efter 3 år. Mange spørger, hvad pokker man laver til sådanne skønhedskonkurrencer – well, jeg har valgt at slæbe min bloggerpartner (macbooken) med, så jeg kan opdatere dig, og give dig et indblik i denne meget anderledes, sjove men også dramatiske verden! Til hverdag er jeg MEGET sparsom med makeup osv, og som oftest ser man mig uden makeup, pjusket knold iført træningstøj. Dog kan jeg godt finde ud af at stadse mig op i ny og næ, og jeg ELSKER at gå i stiletter! IMG_7119Den her kjole skal satme også på tur med mig til Tyrkiet! (Tak Sintha!)

Flere har spurgt, hvorfor jeg har lyst til at deltage i internationale skønhedskonkurrencer. Det svarer jeg gerne på her: man oplever et land gratis fra en helt anden vinkel: man møder en masse nye piger fra forskellige kulturer (ca 50-60 lande er repræsenteret i gennemsnit hver gang).: man kommer ud at rejse og opleve! Whatsoever vil det være nye oplevelser, og dem elsker de fleste af os, så jeg hapser taknemmeligt!

Jeg vil gerne lige nævne, at jeg ikke er ude på at få nogle til at føle sig utilpas med denne skønhedskonkurrencesnak, tværtimod. Flere end du tror kan deltage! (også dig). Mange er bare nysgerrige omkring denne ‘verden’, derfor vil jeg gerne dele ud af mine guldkorn og inddrage dig lidt 🙂 Jeg besvarer iøvrigt gerne diverse undrespørgsmål (i don’t blame you)

Nå, ikke så meget snak, de fleste ligger alligevel og stener søndag aften og foretrækker billeder. Derfor flasher jeg lige nogle billeder for dig fra da jeg var Miss Danmark ved Supranational 2012. Enjoy!

s1s14s3s2s10s7s9s4s13s6s5s8s12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FINALEN på skønhedskonkurrencen MQOS igår!