Smukke negle og vipper HER!

FINALEN på skønhedskonkurrencen MQOS igår!

IMG_7077Smykker: Mai Manniche, Kjole fra Vietnam, Sko fra Milano, Vipper og negle: Janni Løfqvist fra iLash & Brows

Hvert år afholdes finalen på Miss Queen Of Scandinavia (Danmark), efter mange piger landet over har været til casting og finalisterne er fundet. Jeg var selv med i 2011, vandt og var ude at repræsentere Danmark international ved Miss Supranational 2012 (som er en grand slam konkurrence = en af de store). Dejlig, dejlig oplevelse, som jeg meget gerne vil fortælle meget mere om asap! Men dette indlæg handler om igår. Jeg har været med til at hjælpe med koreografi og andet nogle af årene, men i år var min rolle at være gæst og give to numre sang! Jeg deler gerne et lille minut med jer, for jeg holder meget af musik, og har brugt meget tid på den tidligere i mit liv. Desværre lagde jeg den på hylden nogle år tilbage, og synger nu forholdsvis sjældent (hvilket delvist kan høres, hihi).

Anyways, her kommer nogle billeder og en lille video fra aftenen. Jeg har desværre ikke taget alle de billeder jeg ville, eftersom jeg helt glemmer min telefon, når jeg hygger mig. Jeg mødte ellers Mai Manniche (hende, der har designet de smykker, jeg har på her), og en masse dejlige veninder/venner samt søde, danske kendisser (jeg ikke liiiige husker navnene på, upsups).

IMG_7088IMG_7090IMG_7091

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke negle og vipper HER!