Drikker du nok vand?

6 hurtige råd til at svede mere

1. Investér lidt i noget lækkert træningskluns
Oh yes, lækkert træningskluns giver jo anledning til at hoppe i og være aktiv. Hvis først man har lagt lidt penge i det, føler man ofte, man skal udnytte det og have noget for sine penge. Desuden er det vigtigt med kvalitetstræningstøj, som man kan bevæge sig ordentligt samt at huden kan ånde. Her er nogle af mine favoritter for tiden (links er under billederne)

Skærmbillede 2015-07-26 kl. 21.18.52

12345678 9101112

2. Hop i træningstøjet så hurtigt, som muligt
Jeg kan med hånden på hjertet sige, at det hjælper mig! Hvis først jeg har sat mig for at skulle ud og være aktiv, så tager jeg tøjet på asap, så jeg får sværere ved at droppe det. Det er lidt ligesom at tage første skridt – så er der kun én vej frem.

3. Gør motion til din livsstil
Jep – nemmere sagt end gjort. Men hvis træning ikke skal være en pestilens, så er det ganske fornuftigt at inkorporere det i sin daglige rutine og til sidst gøre det til en naturlig del af sit liv – ligesom at spise, sove osv. Jeg startede først med at dyrke regelmæssig motion for 4-5 år siden, efter jeg havde meldt mig ind i fitness.dk og skulle udnytte mit medlemsskab. Jeg kan tydeligt mærke det i kroppen, hvis ikke jeg får rørt mig ordentligt min. 2-3 gange om ugen. Men i bund og grund tror jeg, størstedelen sidder i ens mindset – når man ved, hvor mange fordele der er ved motion, gør det lidt ondt at lade være.

4. Sæt realistiske mål
Det er virkelig antiklimaks at være begejstret, klar og på og så fejle egne målsætninger. Det sker også væsentligt oftere, hvis målsætningerne er for urealistiske fra start. Det er virkelig en skidt ide med overordnede mål, eftersom vi alle er lidt forskellige og kan/vil forskellige ting. Min kæreste, som er prof. fodboldspiller, har nogle langt mere agressive mål end jeg – og hans niveau og ambitioner er væsentlig anderledes. Jeg selv vil bare gerne holde min vægt, være fri for kagedeller og opretholde min sundhed. Så min målsætning er at være fysisk aktiv min. 3 gange om ugen samt gå lidt op i vægt hver gang, jeg laver tunge squats – that’s it!

Skærmbillede 2015-07-26 kl. 21.10.20

5. Gør motion til noget socialt og hyggeligt
Det er ofte lidt hyggeligere at træne med en partner, hvis man begge er villige til at træne (ellers hiver man hinanden ned, desværre). Man lægger mindre mærke til, at man decideret træner, ofte går tiden lidt hurtigere, og man kan agerer lidt som hinandens personlige trænere og hive hinanden op! Desuden er det altid sværere at skippe træningen, hvis man har en aftale med sin partner 😉

6. Eat real food – og drik nok vand
Klichéee, halloooo – might be, men for pokker hvor fører a til b. Hvis man spiser uovervejende til hverdag og glemmer sine daglige vandråd, har man sjældent nok energi til træning. Desuden kan man ofte tænke “hvad hjælper det alligevel?” – rigtigt nok hjælper det ikke meget, når kost faktisk har 80% af betydningen for kroppen i modsætning til de 20% fra træning. Hvis man spiser ordentligt (det er der desværre ikke en entydigt facit for, selvom jeg godt kunne komme med mit), og drikker rigeligt vand, har man energi og lyst til at bygge ovenpå og blive endnu bedre og sundere! Jeg er i hvert fald i en god periode (som det jo ikke hedder, når det er blevet en del af ens livsstil), men jeg siger sku ikke nej til en bette, kær kage i ny og næ – lykke til!

kage1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drikker du nok vand?