6 morgenritualer for en sundere krop

Drikker du nok vand?

vand

Bla bla bla, vand vand vand.. Man bliver velnok snart immun over for de mange prædikener om vand, men ærligt; det er så vigtigt og så simpelt. Ca 2/3 af kroppen består af vand (som findes i cellerne), og det er derfor vigtigt, det fortsætter sådan. For at opretholde det tal, anbefales 1-5-2,5 liter vand om dagen, og hvis man ikke får nok, kan det komme til udtryk således:

 • Du føler dig træt
  Selvom du får omkring 8 timers søvn hver nat, kan du føle dig meget træt. Det kunne meget vel være mangel på vand.
 • Mangel på koncentration
  Det er forskelligt, hvornår på dagen man bedst koncentrer sig. Derfor bør man også holde øje med, om det er, som det skal være. Ellers start ud med at øge vandindtaget.
 • Sult
  Meget af vores væske, får vi også fra vores mad. Derfor kan vi til tider få store cravings efter frugt og andet mad. Ofte er sult et tegn på tørst, og hvis man er i tvivl, skader det ikke at starte ud med et glas vand.
 • Tørre læber
  Som sagt består cellerne i kroppen af meget vand, og hvis man er i underskud, kommer det til udtryk ved tør hud og særligt læber. Det burde i hvert fald ikke udelukkende være læbepomade, der holder læberne fugtet.
 • Problemer med fordøjelsen
  Jep, vi har hørt den før, same story. Væske er alfa omega for en fin fordøjelse, og fordøjelsen er alfa omega for gode dage!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 morgenritualer for en sundere krop