Back on track med fantastiske billeder til jer!

6 morgenritualer for en sundere krop

IMG_67991. Drik et stort glas vand med citron
Jeg har skrevet det før i tidligere indlæg om mine 6 slanketips, men den skal også med i mine 6 råd om morgenrutiner. Det gør kun underværker med et glas vand med citron fra start. Det øger forbrændingen og detoxer kroppen. Desuden føler man sig hurtigt mere frisk pga. den opkvikkende citron.

2. Stræk godt ud, så musklerne aktiveres lidt
Posituren og blødomløbet forbedres af nogle gode, lange morgenstræk. Og desuden føles de næsten som små orgasmer i sig selv.

3. En lille løbetur, hvis der er tid og overskud
Ja, jeg skal ikke snakke for meget her, for jeg har sjældent tid og overskud til motion som det første, når jeg står op. Men HOLD KÆFT hvor har man det lækkert efter! Desuden sætter det forbrændingen op, og man forbrænder mere, hvis man dyrker motion som det første.

4. Morgenmad skal ikke undervurderes
Morgenmaden giver energi, lavere blodsukker og et STORT smil på!

IMG_68965. Erstat kaffen med urtete (f.eks. ingefær, grøn/hvid, mynte)
Te som disse har stort indhold af antioxidanter og renser kroppen fra start. Kaffe er fint i små mængder, men urtete vil altid være bedre for kroppen – særligt som start på dagen.

IMG_68976. Forbered dig fra første øjeblik på, at der venter en fantastisk dag forude, og beslut dig for, at det er sådan, det bliver.
Well, det hele sidder i sindet. Prøv at visualisere dagen så positivt som muligt, og forestil dig kun positive udfald. Smil og vær taknemmelig, det kan ses på udstrålingen selv fra lang afstand.

_MG_4758_smallBillede af Kenneth Lundgreen

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back on track med fantastiske billeder til jer!