Klip fra Go' Appetit

Take out fra Sushi Lovers

IMG_6147Jeg er virkelig blevet fan af Sushi Lovers, som både har restaurant i Torvehallerne men også i Charlottenlund/Ordrup. Sidst var jeg i Charlottenlund, hvor jeg også lavede et indlæg med ærlige ord og billeder. Jeg er om nogen en sushisnob, og jeg kan ofte sætte finger på noget. Heldigvis har jeg været heldig på det seneste, særligt med denne favorit. Igår hentede min kæreste og jeg en ordentligt omgang i Torvehallerne, der resulterede i en ordentligt madorgasme!  Jeg fik kuldegys og mine hår rejste sig, da jeg guffede på de vidunderlige skabninger.

På billeder er vist:

  • Tangsalat
  • Rispapir med laks
  • Orange Dragon
  • White Dragon
  • White Tiger
  • Red Hot Dragon Roll

Mere er menuen kan findes her. (God ide at bestille på forhånd i torvehallerne, da der kan være ventetid på 30 min. – stedet er ret populært!)

IMG_6148 IMG_6150 IMG_6149

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klip fra Go' Appetit