Miss World Sweden - billeder fra weekenden.

Breakfast smoothie – inspiration

smoothies1Jeg har i løbet af stort set hele mit liv spist havregrød til morgenmad. Først fordi min mor decideret tvang mig med sin diktaturiske opdragelsesform (ja, vi er jo fra Ukraine), men derefter blev jeg afhængig af min kære grød til morgen. Jeg fandt på mange formidable sammensætninger, der gjorde, at det ikke kunne blive meget bedre end havregrød til morgenmad. NU er min opfattelse ændret! – det er ligeså hurtigt (dog ikke ligeså billigt) at lave smoothies til morgen, hvis man har ingredienserne. Nu siger jeg ‘ingredienserne’ – jeg mener ikke nogle specifikke, hvilket også er det gode ved smoothies. Fantasien kan flyde ud i uendeligheden, og jeg deler lige noget af min fantasi med jer, som er illustreret på ovenstående billeder.

Smoothie nr. 1: 
Spinat
Avocado
Citron
Acaibær/pulver
Dadler
Toppet med min hjemmelavede granola

Smoothie nr. 2:

Mango
Banan
Kokosmælk/vand
Honning
Toppet med acaipulver

Smoothie nr. 3:
Spinat
Banan
Mango
Kokosmælk/vand
Honning
Citron

Smoothie nr. 4:
Banan
Jordbær
Blåbær
Hindbær
Hytteost
Kokosmælk/vand
Dadler
Toppet med min hjemmelavede granola

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miss World Sweden - billeder fra weekenden.