Sunde, vegetariske kikærtebøffer

Miss World Sweden – billeder fra weekenden.

FullSizeRender-1I weekenden var jeg i Stockholm for at overvære Miss World Sweden finalen. Jeg har selv været med i skønhedskonkurrencer, det var dog i 2012, jeg var med i den sidste (Miss Supranational 2012). Der fik jeg et par titler med hjem, hvoraf den ene var Miss Talent. Derfor var en af mine ‘opgaver’ i Stockholm at optræde til finalen. På turen var lidt drama (som der plejer til sådanne sammenkomster), men ellers var det ganske morsomt! Jeg kunne komme med mange sjove historier fra den ‘branche’, men jeg vælger at dele nogle billeder med jer fra turen 🙂

IMG_5431

En ny, sød veninde!

FullSizeRender-3

Nogle af finalisterne før finalen.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Endnu en ny, dejlig trunte i mit liv!

IMG_5511IMG_5495FullSizeRender IMG_5370IMG_5499IMG_5483Make up og hår før finalen.

IMG_5474

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde, vegetariske kikærtebøffer