Pastamania (forelsket!)

Skal du i sushi paradis?

IMG_5096

For ikke så længe siden, var jeg til et bloggerevent, som coolshop afholdte. Det var sådan et fint event, og de havde sørget for alt! I løbet af aftenen fik mine jægerøjne øje på den fantastiske sushi, der stod og ventede på mig. Sushien var fra Sushi Lovers, som både har beliggenhed i Torvehallerne men også i Charlottenlund.

IMG_5091

I torvehallerne er der travlt, tempo og formidabel sushi. Desuden er det tæt på byen. I Charlottenlund er et mere afslappet sted, der har klasse over sig. Musikken, der spilles, er dulmende og giver endnu større appetit. Betjeningen er ikke til at sætte finger på, og man føler sig yderst velkommen men med respekt for sit private hjørne.

IMG_5095

Sushi Lovers‘ priser er billigere end Sticks and Sushi, men kvaliteten afviger på ingen måde – tværtimod. Det er max kvalitet, hvilket tydeligt kan smages. Deres ‘ura maki special rolls’ er ikke bare et navn, men er virkelig specielle. Alt fra champagne sauce til til tempura asparges til flamberet kammusling (jeg sidder og savler i dette øjeblik, føj). Menuen er langt fra kedelig, men man bliver IKKE skuffet. Særligt disse “sashimi rolls”, som er på ovenstående billede, er en ret så unik lille valgmulighed på menuen, som skal smages!

Jeg har allerede været hos Sushi Lovers 2 gange, og jeg bliver (desværre) nok en stamkunde (ja, det er white world problems). Det er ingen hemmelighed, at sushi er en smådyr fornøjelse, men når man gør det så godt, som dette sushi paradis (særligt ift. pris og kvalitet), bliver det det hele værd.

IMG_5092 IMG_5097IMG_5093Min smukke veninde, der tog en tur i sushi oasen med mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pastamania (forelsket!)