Maveøvelser sidste dag!

Resultater efter 10-dages test

IMG_4744Så gik dagene uden kage og med 10 min mavetræning dagligt. Jeg vil være ærlig og sige, at selvom jeg havde ekskluderet sukker, havde jeg alligevel fingrene i chips et par gange. Jeg har virkelig svært ved at være fuldstændig konsistent, når det gælder mad!

Resultaterne her er før- (venstre) og efterbilleder (højre). Hånden på hjertet – jeg synes ikke, det er de store forandringer, men det var selvfølgelig heller ikke forventet. Hvis man ønsker store forandringer, skal der mere til – både tålmodighed, træning og selvdisciplin. Når alt det så er sagt, synes jeg trods alt, at der forekommer en fin lille linje på maven på billedet nedenfor, som ikke var så tydelig før. Dog har jeg hverken haft det bedre eller værre ved at ekskludere sukker, og forandringerne er ikke kolossale. Derfor er det ikke dét værd for mig, at svigte mine kagesøstre og brødre!

I det hele taget vil jeg sige, at kage og alt andet i samme kategori ikke er farligt. Det handler virkelig om at mærke efter på sig selv, hvordan man har det. Det er ret så enkelt: hvis man har det fysisk godt på trods af, man ikke er en paleo/helse/kurtosse, så er der ingen grund til at foretage store ændringer. Inderst inde, ved de fleste af os godt, hvad vi burde spise mere og mindre af. Mindre fanatisme og mere weekendshumør, ciao!

IMG_4742

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *