Citron-kokos daddelkugler


IMG_4709De her daddelkugler er så nemme, sunde og lækre at det halve kunne være nok. Jeg har en vanvittig kagecraving i denne “10 dage uden kage” test, at jeg er nødsaget til at finde på nye godter. Da jeg netop har lavet dem her til aften, vil jeg dele den finurlige, smagsløgsforbarmende opskrift med jer. Dette bliver i øvrigt en erstatning af “maveøvelser dag 7”, som burde have været idag, men min mave er helt gennemtæsket. Opskriften på ca. 10 små stk. lyder:

  • En håndfuld bløde dadler
  • 2 spsk havregryn
  • 2 spsk revet kokos
  • 1 stor håndfuld mandler
  • Ca. 1 spsk citronsagt
  • Skallen fra 1/4 økologisk citron
  • 1 tsk kanel
  • Valgfrit: lidt stødt ingefær eller friskt

Havregryn, kokos, kanel og mandlerne, som hakkes fint, blandes sammen. Derefter tilføjes citronskal, citronsaft og dadlerne, som tilsammen gør, at blandingen bliver fugtig. Dadlerne mases ud med en gaffel i ca. 5 min, så det er én nogenlunde jævn masse af alle ingredienserne. Til sidst rulles kuglerne i den størrelse man ønsker, vendes i kokos og kommes i køleskabet. Efter 1 times tid kan de guffes. Enjoy!

FullSizeRender

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *