Mavetræning dag 4

Sund, hjemmelavet marmelade

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 10.22.27

Eftersom jeg stadig er på min “10-dages test“, er raffineret sukker et no-go, men nøøøøøøj hvor jeg craver! Heldigvis findes andre alternativer, og marmelade er naturligvis ikke et af dem, hvor der typisk er 50 % sukker i – medmindre man selv laver den! Den her er super nem, kan spises med god samvittighed og er forholdsvis billig. Here it goes:

  • 1 pose frosne brombær (eller hvad du ellers vil have af frosne bær)
  • 1 æble
  • 1/2 økologisk citron (både skal og saft)
  • 1 tsk kanel
  • 2 spsk honning
  • En nip salt

Æblet skæres i fine tern, hvorefter det hele kommes i en gryde med de frosne bær og en smule vand. –> Lad det stå og koge i 5 min. tid, hvorefter citronsaften, citronskallen, kanel, salt og honningen tilsættes. Herefter koges det i ca. 30 min ved lav varme, hvor der jævnligt røres. Lad det køle ned og finito – på skyr, på en mad, i en smoothie eller whatever. Enjoy!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mavetræning dag 4