Perfekt hummus

Test – 10 dage uden kage

IMG_4595

Det nuværende “før-billede”

 Nu er det påske, og de fleste er klar på snask og mere snask. Jeg prøver at gøre det modsatte, nu hvor jeg er i Norge et par uger, hvor alt er så dyrt, at det næsten kun kan betale sig at faste.

Jeg er et værre kagehoved og uden at overdrive, spiser jeg en eller anden slags kage hver eneste dag. Jeg har ikke tænkt mig at stoppe permanent, men for nu og de næste 10 dage vil jeg lave en test. Som overskriften lyder: 10 dage uden kage OG 10 min. intensiv mavetræning hver dag. Ordet “kage” i denne sammenhæng indbefatter også alt med raffineret sukker dvs. hverken kage eller andre søde sager med raffineret sukker. Dadler og honning f.eks. indgår ikke i denne kategori, så det er i bund og grund en meget lille kategori, jeg udelukker på disse 10 dage. Årsagen til denne kombination er, at mavetræning udelukkende ikke nødvendigvis vil kunne ses, eftersom der er et lille fedtlag, som mavemusklerne gemmer sig under. Dette er helt naturligt og nødvendigt, men for nysgerrighedens skyld forsøger jeg alligevel. Kombinationen skal derfor resultere i mindre fedt på maven, samt styrkede mavemuller.

Jeg vil oploade videoer hver dag af de forskellige maveøvelser, jeg laver. På den måde kan i også følge med i udviklingen, og jeg får sværere ved at springe over. Øvelserne vil variere, men de vil tage ca. 10 min. pr. gang.

Jeg lover at være helt og aldeles ærlig i udviklingen uden at suge maven ind eller spille smart på andre måder. Første video kommer senere idag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekt hummus