Jean claude

Polenta inspiration

polentaJeg er blevet helt sindsygt vild med polenta pt! Polenta er den gule majsmel, som fås i de fleste store supermarkeder. Jeg har godt nok kun lavet den en gang før i forrige uge, men nu har jeg gravet lidt og fundet en masse inspiration. Alt fra kage, til pomfritter, til pizza til grød kan der laves af polenta! Derfor kan det både bruges til morgen, middag og aften. En anden fordel er, at det går ekstremt hurtigt, juhu!

En god nyhed for glutenallergikerne er netop polenta – så den kan på sin vis også kaldes sund. Det skyldes også det høje indhold af vitamin A og C – dvs. der er både fordele for immunforsvaret og for huden ift. den cellefornyende effekt vitamin A har.

I aften kaster jeg mig ud i polentapizza, og SÅ deler jeg guldkornene med jer. For nu er det bare frist og fryd for øjet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jean claude