Gæstesnack - imponer nemt!

Laktosefri kokos/hindbærshake

FullSizeRender-1

Det her er uden tvivl en af de bedste shakes jeg har smagt. Den er dejligt simpel at lave og laktosefri for dem, der skulle have en større eller mindre grad af laktoseintolerance ligesom mig. Simpelt nok er mælken erstattet af kokosmælk, som giver shaken en fantastisk smag, gør den endnu sundere pga. fibrene, mineralerne og de mange vitaminer, og gør den cremet. Dog skal det nævnes, at den ikke er kaloriefattig, men det betyder på ingen måde, den ikke gavner (tværtimod). Ovenstående kan varieres med diverse frugter, men ovenstående indeholder følgende:

  • En halv, moden mango
  • En håndfuld frosne hindbær
  • Et par friske jordbær
  • 2 bløde dadler
  • Ca. 1 dl vand
  • Ca. 1 dl kokosmælk

Enjoy!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæstesnack - imponer nemt!