Sund banansnack

Sprøde kokospandekager

pandekager2I anledningen af den forgående ‘pandekagedag’, biksede jeg nogle lidt udsædvanlige skabninger sammen. Traditionelle pandekager er jo næsten vanedannende men i den lange ende lidt kedelige – så disse pandekager stod i kokosens tegn! De er noget sundere, da man får masser af gode fedtsyrer og mineraler fra kokosen, og de smager ganske læks. De er endda lidt mere sprøde, end de ‘normale’ pandekager.

Opskrift til (ca. 10 stk):

  • 100g hvedemel
  • 30g kokosmel
  • 2 æg
  • 1 dåse kokosmælk (evt. light)
  • 2 spsk kokossukker (eller normalt sukker)
  • 1 lille tsk salt
  • Kokosolie til at stege i
  • Valgfrit: vanillepulver

Mel, sukker og salt (vanille) blandes sammen. Efterfølgende kommes mælken i lidt ad gangen, imens der røres. Til sidst røres de to æg i, indtil det hele er en jævn masse. Steges som sædvanlig – spises med lidt større nydelse. Enjoy!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund banansnack