Raw kage kærlighed

Flad mavse og ayurveda

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vi kan hurtigt blive enige om, at alle stræber efter en flad mave, men hvorvidt man opnår sådan en, er der mange råd omkring. Nogle taler om specifikke råvarer, træning og andre om et specifikt mindset. Personligt træner jeg ikke min mave hver anden dag hardcore. Derimod er det vigtigt at vedligeholde sin træning og i hvert fald hver uge lave noget mavetræning. 15min er også ok, så længe det gøres nogenlunde jævnligt. Så opretholder man i hvert fald muskelmassen – men den kan jo kun ‘shine’ igennem, hvis fedtlaget udenpå ikke er dominerende. Her kommer så the tricky part. Hvordan kommer man af med det frodige fedtlag udenpå? Jeg ville ønske, jeg havde et definitivt svar, men det kommer SÅ meget an på, hvem man er, hvad ens kropsbygning er og hvilken livsstil man har. Jeg tror i bund og grund ikke så meget på generelle råd omkring vægttab osv. Jeg tror på noget der hedder Ayurveda, som er en filosofi omkring kropstyper. Her kan du tage testen og se, hvilken en af dem, du formentligt er. Alt efter hvilken du er, kan du så læse dig frem dig, hvad der er godt og mindre godt for dig og din krop – både ift. kost men også andre ting. Jeg synes, det er en god overspringshandling denne søndag, så ville lige dele den! God søndag, ciao ciao!

Processed with VSCOcam with f2 presetDenne turtlenecktop kan fås meget billigt HER.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raw kage kærlighed