Tour Retour

5 flade flødeboller

FullSizeRender-2– på et fladt flødebollefad. Det her er jordens nemmeste gæstedessert. Vi fik et vennepar på besøg den anden dag, og den kage, jeg havde planlagt, vi skulle have til dessert, kunne jeg ikke holde nallerne fra, ups ups. Jeg havde næsten ingen tid, så det skulle være hurtigt og nemt. Desserter, der udseendsmæssigt ser blærede ud, er næsten altid godkendt. Den her blærede lille anretning består af Spangsberg flødeboller, chokomandler fra Simply Chocolate, vindruer og Lohan Bülow lakridssirup klattet lidt ud på kulfaddet. Nemmere bliver det ikke! Ciao ciao

IMG_3864

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tour Retour