Mad der Benjamin Button'er dig

Tour Retour

IMG_3827Where to eat, where to eat. Der er og kommer mange weekender, hvor man lyster at få sin røv ud i det offentlige og skabe lidt frigivelse af endorfiner med en god middag. Særligt hvis man skal videre ud, er det vigtigt at vælge et sted, som ligger nogenlunde centralt. Retour Steak er nærmest så centralt, det kan blive (Ny Østergade 21), og er et virkelig rart sted at få en god middag og sludre flere timer.

IMG_3826

Lys og enkel indretning med levende lys og ikke mindst et lækkert menukort. Hvis man er ufattelig ubeslutsom (hvad angår mad) som mig, så er et relativt afgrænset men dækkende menukort, som Retours, lige sagen. Der er ca. 3-6 forskellige retter at vælge mellem under snacks, forretter, hovedretter og desserter, og priserne ligger på 40-355kr.

Der er både til frk-fisk og kød-kæleren i forretterne og hovedretterne, og smagen fejler intet hvadenten det er det ene eller det andet. Derudover kan man vælge lidt forskellige sides til, så man ikke går sulten derfra. Særligt deres tomatsalat med parmesan er så enkel og så YUMMY!

IMG_3824Jeg fik smagt så mange ting den aften, at jeg ikke vil trække tænderne ud på jer og beskrive dem alle sammen. Dog kan jeg ikke komme udenom, at deres kartofler, man får serveret til næsten alle hovedretterne, er vanedannende. Og deres bearnaise er på mystisk vis så god, at jeg kan lide den (og jeg er ikke en bearnaisebandit). Jeg bestilte en hel hummer, som på forhånd var pillet og anrettet med lidt tilbehør. Det er ikke ofte, de fleste får hummer, særligt fordi man typisk forbinder det med høje priser. På retour er det heldigvis til at betale – særligt når man finder ud af, hvor godt det smager!

IMG_3825Sådan ser min bror ud, når han approver noget mad!

Når man tager ud at spiser, sidder man der helst også gerne mere end 1 time. Jeg sad på Retour i 3 timer, hvilket delvist skyldes den hyggelige atmosfære men også størrelsen på portionerne. YES, hvor dejligt med et sted, der ikke laver klatter på tallerkenen, men rent faktisk giver sexede portioner! Jeg er fan, men nok ikke den eneste.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad der Benjamin Button'er dig