Fejring og god mad

Mad der Benjamin Button’er dig

old1

Nej, selvfølgelig ikke ved at ryge cigarer eller whatever… Men den anden dag så jeg et kort program om en af verdens ældste mænd, som nu er 110 år. Hans hemmelighed er ganske enkelt nogle få råvarer, som holder ham hængende. Nogle af råvarerne er indlysende mens andre overrasker.

FullSizeRenderJep, chokolade. Jeg går ud fra, der bliver talt om mørk chokolade. Honning overrasker måske også nogle, men jeg bruger honning i næsten alt, jeg skal søde. Det er ikke det samme som sukker anyways. Heldigvis indgår disse råvarer i de flestes kost ugentligt eller lign., så no worries – vi er forhåbentligt den længe-levende generation (prik prik prik)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fejring og god mad