Banan/kokos rawkage

Billigere bryllupskage

cakeJeg sad lige og funderede over, hvorfor bryllupskager skal være så dyre, når de alligevel sjældent smager af himmel. Alle deltaljerne på en fin bryllupskage tager naturligvis tid, og som regel er det ikke noget man selv kan lave… Eller kan man? Ovenstående billeder har jeg sat sammen, fordi de giver totalt god mening. Hvis man bager nogle fantastiske, tykke bunde og dertil en speciel creme imellem lagene, kan man egentligt bare nøjes med det, og så pynte med roser, som billederne også viser. Kagen vil formentligt blive mindst ligeså lækker og meget billigere! Marcipanen udenom den traditionelle bryllupskage smager alligevel aldrig helt godt og føles ofte som plastik.

cake1

Bundene kunne eksempelvis bages med citronskal/vanille, chokolade/orangeskal, valnødder/honning osv. osv. Ligeledes med cremen kunne man snildt være lidt kreativ og lave den på lavendel, rose, havtorn, kirsebær/ingefær osv. Nu er jeg ikke uddannet konditor, men jeg har seriøst forstand på kager og smag 😉 Hvis det her kan blive så godt, som jeg tror, så siger jeg ‘halleluja!’ flere dansende smagsløg og flere penge til en yndig kjole!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banan/kokos rawkage