THE pizza - neighbourhood

Bar7

bar71

“Den bedste drink, jeg har smagt” sagde min veninde, da hun fik den cocktail, som på menukortet hedder Solero. Jeg må selv indrømme, at Bar7 byder på nogle af byens bedste drinks, og priserne er generelt også meget fair. Deres cocktails smager ikke kun godt, men ser også sindsygt spændende og appetitvækkende ud! Der bliver brugt frisk frugt, pyntet med spiselige ting og brugt finurlige farver. Derudover må man rose personalet, der formår at komme med yderligere små overraskelser i løbet af aftenen og generelt fin service. F.eks. fik vi nogle flerelagsshots med flammer i, som vi kunne riste skumfiduser over. De ønsker i hvert fald, man bliver lidt længere, og det gør man såmænd også!

bar7

Det er et super fint sted at tage hen nogle stykker inden en bytur, da selve stedet er lækkert, afslappet og indbydende. De har iøvrigt åbent tirsdag-søndag, så der er ingen undskyldning for ikke at tage en drink 😉 Bar7 ligger på Studiestræde 7 i København og kan varmt anbefales!

IMG_3195

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE pizza - neighbourhood