Gipsys tomatsuppe

smut-sygdom saft

smut sygdom

Det er ikke usædvanligt, at mange er syge og forkølet disse dage. Vejret er kedeligt og motiverer ikke ligefrem til at gøre meget ud af sig selv, fordi man (burde) prioriterer varme og indpakning. Jeg bliver da selv forkølet ca. 2 gange om året, men denne drik er et superboost til immunforsvaret og bidrager til, at jeg bliver rask hurtigere end normalt. Derudover smager den også ganske nydeligt! Drikken kan laves kold, men det er en idé at lave den varm, når man er syg.

Til én kande på ca 1 liter:

  • saften fra 2 store appelsiner (C vitamin som styrker immunforsvaret)
  • 1 stor revet ingefær (både saften og kødet) (indeholder mineraler som kalcium, fosfor, natrium, kalium, magnesium, zink og kobber, samt vitamin C, B1, B2, B5, B6, E og J og renser derfor ud og revitaliserer)
  • 2 store spiseskeer af honning (bakteriedræbende og rensende)
  • saften fra 1 citron (C vitamin som styrker immunforsvaret)
  • 1/2L kogt vand (dog ikke 100 grader!)

Det hele blandes sammen og drikkes så mange kopper, man lyster. Knap så slem måde at helbrede sig på. God bedring!

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gipsys tomatsuppe