dræb din livretten - gæt hvem der vandt?

Tante T og raw

Lyserød: jordbær/chokolade med bund af paranødder, dødaler og chokolade Grøn: matcha med bund af cashew og dadler

Lyserød: jordbær/chokolade med bund af paranødder, dødaler og chokolade Grøn: matcha med bund af cashew og dadler

Ja, man begynder at savle lidt, når man ser billedet, ikke? Jeg gør i hvert fald, men jeg har også en latterlig stor kærlighed for kager. Til gengæld behøver kage ikke være ubetinget usundt. Jeg var forbi Tante T i Torvehallerne den anden dag, hvor jeg så disse raw kager. Raw betyder, at maden ikke er opvarmet over 42 grader, og beholder derfor ofte en betydeligt større del af sin næring. Kagerne på ovenstående billede er altså ikke bagt, og består primært af nødder (paranødder, cashew), dadler, chokolade, kokosolie og husk. Det bedste ved det hele er så, at de smager fantastisk! Tante T har tilsyneladende ligeså lækre raw kager som deres te. Et smut forbi en kold eftermiddag kan varmt anbefales!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

dræb din livretten - gæt hvem der vandt?