sund appelsinkage (uden lyv)

Scarpettas månedsmenu (MUMS!)

scarpetta

Måske nogen af jer har opdaget, det ikke er det første indlæg med Scarpetta, men det er der en grund til. Nu er det fjerde gang, jeg tager på Scarpetta, og jeg er endnu ikke blevet skuffet. Først og fremmest er deres service helt i top, og stedet rummer masser af hygge. Nogle af tjenerne er fra Italien, hvilket giver stedet yderligere karakter og gør det mere autentisk. Prisen for en 5’retters på sølle 275 kr. er heller ikke til at beklage sig over. Denne måned byder på en helt fantastisk menu, som ovenstående billede viser.

Alle retterne var kreativt sammensat og velsmagende:

  • Første ret (billede 1) var en oksetatar med kapers, sorte oliven og ‘chips’, som faktisk var min ynglings. Retten rummede mange forskellige smagsnuancer og konsistenser. Derudover er det en ret, som man ikke lige bikser sammen derhjemme, som gør den yderligere interessant.
  • Anden ret (billede 3) var det eneste jeg kunne sætte finger på. Den krydrede græskarsuppe, smagte godt, men manglede en smule fylde og ‘creamyness’
  • Tredje ret (bilede 4) var frisk pasta med jomfruhummersauce. Må indrømme, at jeg kunne spise den sauce som suppe!
  • Fjerde ret (billede 2) var det møreste lammebryst på auberginecreme, som jeg nok heller ikke selv ville kunne sammenbikse herhjemme. Jeg elsker lam, og den her var bare fantastisk. Denne ret satte prikken over i’et, når det kom til at blive mæt.
  • Femte ret (billede 5), var desserten, som der næsten ikke var plads til. Jeg kan ikke forestille mig, at der er nogle, det ikke ville bryde sig om denne dessert bestående af æblekompot, hasselnøddeis og crumble. Desserten var hjemlig men med en karakter.

Hvis ikke i når at smage denne månedsmenu, så gå ikke glip af den næste. Den kan man allerede nu også se på deres website.

Tryk her for at se en nøje beskrivelse af menuen og retterne hver især

Processed with VSCOcam with f2 preset

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sund appelsinkage (uden lyv)