Spinatpandekager med laksefyld

Arme riddere

Processed with VSCOcam with f2 preset

Just like my mother used to make them <3 Det er ubetinget minder om barndom og den tilhørende ukompeksitet. Nu hvor det er søndag morgen, skal der kokkereres brunch. Man kan selvfølgelig godt pynte lidt på de arme riddere, som jeg har gjort fremfor de helt klassiske.

Ingredienser:

  • fuldkornstoast
  • æg
  • mælk
  • sukker
  • vanillepulver (urtekram)
  • kokosolie/rapsolie/smør til stegning

Toastene skæres diagonalt. Ved siden af laves den blanding, toastene skal ligge og trække i. Denne blanding består af et par æg, en del mælk, sukker og vanille. Det piskes med en gaffel, så det bliver luftigt. Når toastene har ligget og trukket i blandingen 15min ca. steges det og pyntes evt. med flormelis og bær – and heaven is served <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinatpandekager med laksefyld