Asiatisk appetit - orangebeef

Vand-videnskab – vitaminvand

WS_FEMAIL_WATER_2.jpg

Et dagligt bombadement af løftende, truende pegefingre om, hvad man burde og ikke burde i forhold til kost. Men ærligt; man kommer ikke udenom vand-pegefingeren. Vi består af 2/3 liter vand (jeg vil stadig gerne have uddybet det absurde faktum), og burde drikke 1,5-3 L vand om dagen for at undgå diverse lidelser og skavanker. Noget, som gav mig lidt af et chok, var billedet af kvinden ovenfor. Hun blev vist bedt om at øge sit væskeindtag gevaldigt og efter kort tid, var forandringen slående.

Anyways, jeg er ikke ude på at fortælle folk, hvad de burde og ikke burde. Jeg har i stedet lyst til at dele en ide, som giver mig selv mere lyst til at drikke vand og gøre det mere farverigt og mindre trivielt.

Hvis du har en vandkande eller vankarafel, så lav dagligt en kande (naturlig) vitaminvand, hvor du tilføjer det frugt/grønt, du synes, passer bedst. Vandet bliver sindsygt indbydende og får en diskret eftersmag. Især her til sommer er det savlfremkaldende! Godt frugt/grønt til formålet:

  • agurk
  • jordbær
  • grape
  • lime
  • citron
  • citronmelisse
  • mynte

IMG_1661

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asiatisk appetit - orangebeef