Kokos kærlighed

Sashimi chok

IMG_1209

JA, det er rå fisk! Sashimi er en guddommelig gave til folket, som indeholder bunkevis af guf og goder til kroppen. Rå fisk i sig selv smager ikke formidabelt, men det er tilbehøret der er afgørende. Laks, som jeg foretrækker at bruge, skal bare være på ‘filetform’ uden ben og have været på frost 12-24 timer først, så den kan spises rå med god samvittighed 🙂 (bonusinfo: det er det eneste, man kan spise i Norge, uden at blive ruineret!) Tilbehøret er med inspiration fra Sticks & Sushi, og det kan (stadig) varieres. Basen er bare laksefilet, som skæres ud i 0,5-1cm skiver.

Til venstre:

Aioli (mayo og hvidløg), rogn og purløg

Til højre:

Limemarinade (lime, honning, soya, oystersauce), wasabicreme (wasabi (25%) og cremefraiche (75%) – man kan også bruge peberrodssalat fra Salatmesteren eller lign.) og honningmarinerede rødløg (skær rødløg ud i tynde skiver, put i en pose med noget honning og ‘bank’ dem møre).

Essensen er, at man vælger tilbehør med meget smag, da det fremhæver laksen. Det er altså virkelig nemt, når det kommer til stykket, og man skal ikke lade sig skræmme bare fordi, det er anderledes. Anderledes = blæret =go for it!

2 kommentarer

 • Marianne Sørensen

  Hej Julia
  Jeg har prøvet nogen af dine opskrifter elsker at alt er frisk og har masser af smag, og så er det ikke så dyrt, mener stadig du burde skrive en kogebog så vi enlig mødre kan få inspiration til sund mad og billig mad til vores børn og os selv.
  Hils min fætter Jamil ❤️
  Hilsen Marianne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Marianne, tak for din søde kommentar! Tja, kogebog. Det kan være, det kommer til at ske inden for de næste 5 år – tak for ideen 😉
   Jeg suger dine ord til mig, de er motiverende!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kokos kærlighed