Snup en Sky Bite

Kokos kærlighed

IMG_1181

NEJ, hvor blev jeg positivt overrasket over den her lille, finurlige opfindelse. Det er så simpelt, nemt og smager guddommeligt. Det kan spises som morgenmad, dessert, snack, whatever. Og i bund og grund er der intet usundt over opskriften, så den kan spises med god samvittighed 🙂

Fremgangsmåde (2. pers):

– Skær to søde æbler ud i tern
– Hæld dem op i en kasserolle/gryde med en dåse kokosmælk, som er blevet varmet op forinden
– Tilsæt 1-2 tsk. kanel
– Kog ca. 10min (til æblerne er blevet møre)

Efterfølgende kan man enten spise dét for sig selv, eller også kan man sortere æblerne fra og tilføje havregryn, et nips salt og lidt vand i den søde kanelkokosmælk, så man laver en grød på det. Efterfølgende kan man putte æbleternene og nogle hakkede mandler ovenpå den cremede grød. Så er der serveret kokoskærlighed <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snup en Sky Bite