Rispapirsruller

Snup en Sky Bite

IMG_0545

Sky Bar var først et sted, jeg kom hen, da jeg skulle på et af mine jobs. Jeg forstår ikke, jeg ikke har været der før, for location er virkelig i top enten til en venne/venindeaften inden en bytur, date eller et firmaarrangement. Udsigten er for vild, der er virkelig klasse over stedet og så serverer de deres såkaldte “Sky Bites”, som vist på billedet ovenfor. Det vil ikke være helt ved siden af at kalde det for en slags tapas, da man får nogle små portioner af nogle ret så interessante ‘retter’. Smagen kan man ikke klage over, men prisen er dog over middel (som man måske havde forventet).

Her er linket til deres “Sky Bites” samt drikkevarer menu på Sky Baren:

http://www.bellaskycomwell.dk/files/pdf/menukort/bellasky/Sky%20Bar%20-%20Sky%20Bites.pdf

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rispapirsruller