Rødbedemuffins

Sund dulle dessert

IMG_0191

Det blotte øje gennemskuer umiddelbart ikke, hvad denne yndige skabning består af. Jeg lavede det faktisk som en del af en brunch, men hvorfor ikke bruge det som dessert også? Visuelt er det jo et farverigt kunstværk, og det kan nydes med suveræn samvittighed!

“Opskrift”:

–       Skyr
–       Friske jordbær
–       Kanel
–       Honning
–       Valnødder
–       Pære

Jeg er ikke tilhænger af opskrifter, så de ovenstående ingredienser kan man snildt varierer lidt. Den hvide base er skyr, og nederste del består af moste jordbær med akaciehonning og kanel. Desserten toppes med honningristede valnødder, kanel og pæreskiver. Hej hej fru. Blomsterberg!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødbedemuffins