Sigøjneren og ingefæren siger velkommen!

Sigøjneren og ingefæren siger velkommen!

Wow en kedelig, grå, våd søndag. Fedt at den her blog endelig er blevet oprettet, så i har en god undskyldning for ikke at læse hele dagen!

Well, det er egentligt bare for at sige hej og hejhej, for det meste står under ‘om’, hvis i vil vide, hvilket univers i er havnet i. Jeg er dog glad for, i tjekker bloggen ud, for det bliver kun mere farverigt med tiden. Første post er om dét, jeg sidder og spiser lige nu (og faktisk har spist til morgenmad hele mit liv – min mor tvang mig til at spise det, da jeg var lille). Jeg kører lige et morgenmadstema i starten, eftersom der er så mange savlindbydende sager, jeg vil dele med jer.

KÆR <3 LIG <3 HED

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sigøjneren og ingefæren siger velkommen!